Verhoog welzijn van medewerkers en efficiency

Waarde creëren met verduurzaming

Uw vastgoed voldoet aan C-label regels

Duurzaamheid maakt je kantoor èn organisatie toekomstvast

Duurzaamheid is niet alleen belangrijk voor de toekomst van onze omgeving, maar ook voor die van je kantoor en je organisatie. Als je de levensduur van je kantoor wilt verlengen en een aantrekkelijke werkgever wilt zijn, dan moet je rekening houden met verschillende zaken.

Meubilair
Je kantoormeubilair heeft veel impact op het succes van je ontwerp. Bedenk dus goed welke materialen je kiest en onderzoek de herkomst en productiewijze van je meubels. Het aanbod van milieuvriendelijke meubels neemt snel toe, dus er is voldoende keuze als je voor duurzaam gaat.

Afval
Ook met het scheiden en recyclen van je afval maak je grote stappen als voorloper in duurzaamheid.
Een herkenbaar kleurenschema voor je afvalbakken en meer recycling-punten in je kantoor helpen je daarbij.

Verlichting
Slimme verlichting is een van de beste maatregelen om duurzamer te ondernemen.
De eerste winst is uiteraard eco-vriendelijke LED-verlichting. Als je een duurzaam kantoor wilt ontwerpen kan dit niet ontbreken.

Er is nog veel meer mogelijk, van eenvoudige oplossing tot innovatieve technologieën om data over het gebruik van je ruimte te verzamelen en je energieverbruik daarop aan te passen. Je wint er veel mee. Niet alleen verbeter je je duurzaamheid, maar je bespaart ook meer kosten en verhoogt het welzijn van je medewerkers.

Groen is de trend
Groenvoorziening is een van de belangrijkste trends rond het ontwerp van moderne werkplekken geworden. Planten verbeteren het welzijn en de mentale gezondheid van je medewerkers. Bovendien filteren ze vervuilde lucht en geven ze je organisatie een duurzamere en groenere uitstraling.

Een duidelijke aanpak van je groenvoorziening is dus een eenvoudige oplossing om je medewerkerstevredenheid te verhogen.

Deze aandacht voor duurzaamheid, een natuurlijke omgeving en het welzijn van je medewerkers is daarmee een belangrijk onderdeel voor het aantrekken en behouden van talent.

Advies voor een duurzaam èn praktisch kantoor
Je wilt niet dat je medewerkers continu met hun armen moeten zwaaien om het licht aan te krijgen als ze geconcentreerd en stil zitten te werken. Je duurzame ontwerp moet praktisch op het dagelijkse leven aansluiten, anders wordt het een frustratie in plaats van een positieve bijdrage aan je doelstellingen. Van lichtbeheer tot waterbesparing, er zijn manieren om dit op de juiste manier te regelen. Hierover adviseren wij je graag.

Adres

Zekeringstraat 7B
3e verdieping
1014 BM Amsterdam

Zekeringstraat 7B
3e verdieping
1014 BM Amsterdam

NL
Scroll naar top