Verbouwing, renovatie en herontwikkeling

Van concept
naar realisatie

Bouwmanagement en projectinrichting met eigen vakspecialisten en monteurs

De turn-key realisatie van uw
project in 4 stappen

Tekeningen en vergunningen

Deze fase levert de blauwdruk voor de realisatie. Een set technische tekeningen en bijbehorende documenten beschrijven de details van uw project. Hiermee vragen we offertes aan bij de benodigde partners voor de uitvoering en we vergelijken appels met appels. Met deze documenten starten we ook de aanvraag van vergunningen.

Bouwmanagement en realisatie

Tijdens de bouw hebben we als bouwmanager èn uitvoerder met ons eigen bouwteam van monteurs en vakspecialisten volledige controle over de kwaliteit van uitvoering. We blijven uw aanspreekpunt en zorgen dat alle afspraken volgens tekening, planning en budget worden nagekomen. We documenteren eventuele wijzigingen tijdens de uitvoering, verzorgen de afwerking van uw ruimtes en we leveren en plaatsen de wanden, plafonds, verlichting, vloeren en meubilair.

Aanbesteding en selectie

Indien derde partijen nodig zijn voor levering van producten of diensten managen we het gehele aanbestedingsproces. We lichten de documentatie toe, reviewen de offertes om zeker te zijn dat leveranciers hun prijs op dezelfde uitgangspunten hebben gebaseerd en we regelen de contracten.

Oplevering van uw project

Zodra de bouw klaar is ronden we af met de laatste inspecties en zorgen voor de formele oplevering en overdracht.

Adres

Zekeringstraat 7B
3e verdieping
1014 BM Amsterdam

Zekeringstraat 7B
3e verdieping
1014 BM Amsterdam

NL
Scroll naar top