Turn-key realisatie met eigen bouwteam

Uw vastgoed snel
verhuurgereed

Snel rendement en focus op uw huurders en opdrachtgevers

TURN-KEY REALISATIE & PROJECTMANAGEMENT

Grayspace neemt u alle zorgen uit handen, van huisvestingsstrategie tot de volledige projectinrichting inclusief het leveren en plaatsen van wanden, plafonds, vloeren en de afwerking van uw ruimtes met schilderwerk. We werken met ons eigen bouwteam van vakspecialisten, monteurs en timmerlieden. Zo houden we grip op de kwaliteit en realiseren we uw project, groot of klein, binnen uw planning en budget.

TEST-FITS

Uw kandidaat-huurders beslissen sneller wanneer zij hun mogelijke nieuwe werkomgeving kunnen visualiseren. Onze test-fits helpen daarbij. We leveren indelingsvoorbeelden met keuze uit bijvoorbeeld een cellen-indeling en een open, co-working indeling.

DUE DILIGENCE & BEGROTING

Met onze Due Diligence identificeren we de risico’s en vertalen die inclusief red flag report naar financiële gevolgen. Hiermee maakt u een gedegen afweging voor de koop.

VERDUURZAMING

Verduurzaming is belangrijk voor de waardeverhoging van uw assets. Wij zetten BREAAM in als methodiek, maar voor ons is het veel meer dan dat.

VERHUURGEREED MAKEN

Wij hebben een bewezen track-record van asset management voor commercieel vastgoed. Daarom weten we als geen ander dat de kwaliteit van verhuurgereed- making uw hele business raakt.

WANDEN, VLOEREN, PLAFONDS EN OVERIGE PRODUCTEN

Grayspace levert en plaatst wanden, vloeren, plafonds, verlichting en we leveren diensten zoals schilderwerk en timmerwerk snel en tegen scherpe tarieven. Hiermee houdt u grip op uw planning en budget.

Asset management zit in ons DNA.

“Wij willen volledig ontzorgd worden en onze tijd aan huurders en opdrachtgevers besteden. Niet aan alle perikelen rond een verbouwing.”

Martijn Roorda, Asset Manager bij Nexus MMZ

Direct rendement op uw nieuwe vastgoed

 • Snel marketing van uw nieuwe locatie starten
 • Uw potentiële huurders visualiseren makkelijker hun nieuwe werkplek
 • Snellere ondertekening van het huurcontract

MEER Voordelen van snel èn hoogwaardig verhuurgereed

 • U versterkt uw reputatie en genereert meer nieuwe business
 • U vergroot het vertrouwen van uw huidige opdrachtgevers
 • Makelaars brengen graag nieuwe leads aan

Grayspace is er voor vastgoedeigenaren

 • Bewezen track-record van asset management voor commercieel vastgoed
 • Volledige ontzorging via turn-key projectmanagement
 • Meer tijd voor uw huurders en opdrachtgevers.
 • Uitvoering met eigen monteurs, timmerlieden en overige vakspecialisten

Uw nieuwe pand dient zo snel mogelijk te renderen. Het verhuurgereed-maken is daarin voor vastgoedbeleggers en vastgoedeigenaren een belangrijke schakel: de makelaar kan zijn marketing starten, potentiële huurders visualiseren bij de bezichtiging makkelijk hun nieuwe werkplek en tekenen sneller het huurcontract.

Wij hebben een bewezen track-record van asset management voor commercieel vastgoed. Daarom weten we als geen ander dat de kwaliteit van verhuurgereed-making uw hele business raakt. Doet u dit snel én goed, dan versterkt u uw reputatie. U vergroot het vertrouwen van uw opdrachtgevers. En makelaars brengen u graag nieuwe leads aan als u uw locatie snel en goed op orde hebt.

Grayspace ontzorgt u hierin volledig. Zodat u voldoende tijd houdt voor uw huurders en opdrachtgevers. En met onze kennis, ervaring en eigen bouwteam zorgen we zelfs in een oververhitte markt voor snelle en kosten-efficiënte realisatie.

Verduurzaming vanzelfsprekend

Verduurzaming is belangrijk voor de waardeverhoging en toekomstbestendigheid van uw assets. Wij zetten BREAAM in als methodiek, maar voor ons is het veel meer dan dat. Het is een levensstijl die voor ons net zo vanzelfsprekend is als het nadenken over design, materiaalgebruik, akoestiek, luchtkwaliteit of circulariteit. We adviseren over veilige, duurzame en energiezuinige producten en diensten met een lage CO2 footprint en zorgen dat uw vastgoed voldoet aan C-label regels.

Het belang van Due Diligence

U wilt inzicht in de technische staat van het nieuwe pand, de gebruiksmogelijkheden – en de beperkingen vooraf vaststellen, de status van vergunningen weten, de achtergrond van de eigenaar en de impact van de contracten goed snappen.

Met onze Due Diligence identificeren we de risico’s en vertalen die inclusief red flag report naar financiële gevolgen. Hiermee kunt u een gedegen afweging voor de koop maken.

 • Risico’s en financiële gevolgen gelder in beeld
 • Verkorting van het aankoop- of huurtraject
 • Heldere uitgangspunten voor uw onderhandelingen
 • Grotere kans op het halen van de vraagprijs en kostenbesparing
 • Geen verrassingen achteraf

REALISATIE MET EIGEN BOUWTEAM

Met ons eigen team van vakspecialisten, monteurs en timmerlieden realiseren we uw huisvesting volgens tekening, planning en budget voor iedere type project, klein of groot:

 • Verbouwing
 • Uitbreiding
 • Optimalisatie
 • Renovatie

Heeft u vragen over onze diensten voor vastgoedeigenaren?
Neem dan contact op met Edo Kievit

Edo Kievit
Managing Director
edo@grayspace.nl
+ 31 (0) 20 211 93 70
+ 31 (0) 6 131 232 18

Adres

Zekeringstraat 7B
3e verdieping
1014 BM Amsterdam

Zekeringstraat 7B
3e verdieping
1014 BM Amsterdam

NL
Scroll naar top