MINDSPACE

NIEUWEZIJDS VOORBURGWAL 162, AMSTERDAM

Scope

Design & Build

Status

Opgeleverd Q3 2019

Opdrachtgever

MindSpace

Metrage

6.000 m2

Als je een geweldige kantoorruimte wilt huren dan zit je bij Mindspace aan het juiste adres. Mindspace is de wereldwijde leverancier van Office-as-a-Service-oplossingen. Mindspace creëert een uitzonderlijke werkomgeving die bedrijven helpt het beste uit zichzelf te halen. Leden zetten in op hogere productiviteit en innovatie en trekken daardoor talent aan en behouden dit. Ook besparen ze kosten en middelen die ze opnieuw in hun bedrijf kunnen investeren. De Mindspace Experience biedt service op hoog niveau, inspirerende en prachtig vormgegeven kantoren, een levendige werkomgeving en wellness-, lifestyle- en professionele programma’s in gebouwen op A-locaties die de meeste bedrijven zich niet alleen zouden kunnen veroorloven Dat is in al hun locaties terug te zien door het inspirerende en uitdagende interieur.

Grayspace is gevraagd om het interieur voor de nieuwe locatie op het Spui te ontwerpen en de realisatie geheel te verzorgen. Alle ruimtes in het kantoor zijn geheel gerenoveerd en of verbouwd en hebben elk hun eigen sfeer en karakter. Door deze verschillen werken ze versterkend op elkaar en vormen ze toch een geheel.

De nieuwe locatie is gevestigd in het voormalige kantoor van de Handelsvereniging Amsterdam (HVA). Het pand ligt aan de Nieuwezijds Voorburgwal en werd gebouwd in 1888. Het beschikt over een typisch Amsterdamse neorenaissance façade. Echte blikvangers zijn de grote glas-in-loodramen en de historische vergaderzaal in art-decostijl. Het gebouw ademt geschiedenis en grandeur, toch wanen werknemers zich bij binnenkomst in het kantoor van de toekomst. Verschillende innovatieve en dynamische bedrijven namen er inmiddels hun intrek, zoals bijvoorbeeld GoPro. Het pand biedt werkruimte aan teams van elke grootte.

Previously Project

MMZ

Next Project

Adres

Zekeringstraat 7B
3e verdieping
1014 BM Amsterdam

Zekeringstraat 7B
3e verdieping
1014 BM Amsterdam

NL
Scroll naar top