Daneä – GOUDVISIE

BURG. STRAMANWEG 108, AMSTERDAM

Scope

Design & Build

Status

Opgeleverd Q1 2020

Opdrachtgever

Daneä

Metrage

350 m2

Goudvisie heeft ons gevraagd om een interieur voor hen te ontwerpen en te realiseren dat reflecteert wie zij zijn en waar ze voor staan. Een project waar ons hart sneller van gaat kloppen, want behalve dat wij goed zijn in het realiseren van ontwerpen, zijn wij ook ijzersterk in het ontwerpen van werkomgevingen.

Goudvisie’s expertise is het begeleiden en ontwikkelen van individuen, teams en organisaties. Zij helpen en moedigen je aan om bij “jouw goud” te komen. Kortom ze dagen je uit en ze prikkelen je om het beste uit jezelf en de organisatie te halen. Hun interieur moest dit ook gaan bezitten. Het interieur is daarom opgebouwd uit uitdagende kleurvlakken, waarin alle objecten binnen het vlak zijn uitgewerkt in dezelfde kleur, dit werkt heel versterkend en zorgt ook voor een rustig beeld.

Vanaf ontwerp tot turn-key oplevering heeft Grayspace zorg gedragen voor dit project. En naast de gehele realisatie van het interieur hebben wij ook de optimalisatie van alle installaties verzorgt.
Door in eigen beheer het gehele project te draaien, zijn we gedurende het gehele proces betrokken, werken we efficiënter en kunnen we onze kwaliteit altijd waarborgen.

Previously Project

Next Project

Adres

Zekeringstraat 7B
3e verdieping
1014 BM Amsterdam

Zekeringstraat 7B
3e verdieping
1014 BM Amsterdam

NL
Scroll naar top