DSE AUTOMATISERING

SAVANNAHWEG 71, UTRECHT

Scope

Wanden, specials en folies

Status

Opgeleverd Q2 2021

Opdrachtgever

DSE Automatisering / Boots

Metrage

600 m2

Bij DSE IT-Services begrijpen ze dat echte IT-oplossingen ontstaan na het stellen van de juiste vragen. Op basis van een gedegen en realistische analyse komen zij met echte oplossingen. Oplossingen op maat, waar u echt iets aan heeft en waarmee u weer een flinke tijd vooruit kunt.

Jan de Wit architect heeft het ontwerp voor dit kantoor verzorgd, zij hebben dit geweldig gedaan door alle wensen en eisen te vertalen naar een geweldig interieur. DSE heeft Grayspace gevraagd om in samenwerking met Boots de realisatie van alle binnenwanden op zich te nemen.

Het bijzondere van dit project zijn de glazen wanden met als eye-catcher de gebogen glaswanden van de vergaderruimtes die de kern van het kantoor vormen. Door zijn formaat en gebogen vorm springt hij al in het oog maar wat hem nog bijzonderder maakt is het feit dat hij uit enkel 1 element bestaat, dit is echt iets unieks! Het glas is tevens voorzien van switchfolie, hierdoor is het mogelijk om met 1 druk op de knop het glas te laten verspringen naar mat glas. Dit geeft de ruimte naast transparantie ook privacy waardoor deze voor verschillende functies ingezet kan worden.

Previously Project

Next Project

Adres

Zekeringstraat 7B
3e verdieping
1014 BM Amsterdam

Zekeringstraat 7B
3e verdieping
1014 BM Amsterdam

NL
Scroll naar top