V&VN

ORTELIUSLAAN 1000, UTRECHT

Scope

Turn-key projectinrichting en PM

Status

Opgeleverd Q4 2019

Opdrachtgever

V&VN

Metrage

3.850 m2

V&VN maakt zich als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Toen zij hun intrek in het Courtyard gebouw gingen innemen wilde zij een interieur dat visueel maakte waar zij voor staan en waarin gezondheid een rode leidraad zou zijn. Architectenbureau Willem de Bruijn heeft voor hen een fantastisch ontwerp gemaakt.

Het architectenbureau heeft ons bij het project betrokken om de gehele realisatie op ons te nemen en de begeleiding hiervan. Het kantoor is door ons volledig gestript en opnieuw opgebouwd waardoor wij in staat waren om alles zo volledig mogelijk te optimaliseren.

Grayspace is naast het optimaliseren van een ruimte ook ijzersterk in het uitvoeren van maatwerk items, dit is iets waar wij ook enorm enthousiast van worden. In dit project is onze expertise hierin goed terug te zien in de catering counter, de uitnodigende trap, de treinbanken en de pantry’s.

Door alles in eigen beheer te realiseren waren wij in staat om efficiënt en flexibel te werken waardoor het gehele project binnen de afgesproken tijdslijn is opgeleverd.

Previously Project

Next Project

Adres

Zekeringstraat 7B
3e verdieping
1014 BM Amsterdam

Zekeringstraat 7B
3e verdieping
1014 BM Amsterdam

NL
Scroll naar top