Van kostenverlaging tot employee experience

Op zoek naar de
ultieme klik

Gevoel en ratio gaan hand in hand bij uw locatiekeuze

Locatie-advies

De juiste locatie kan een groot verschil maken voor uw business. Het heeft niet alleen impact op de dagelijkse operatie, de resultaten en de gemoedstoestand van uw medewerkers, maar ook op uw merkimago.

Bij onze opdrachtgevers zien we echter ook het belang van de employee experience en het behouden en aantrekken van talent snel toenemen. Deze eisen krijgen steeds vaker de hoogste prioriteit in het eisenpakket dat we voor hen samenstellen.

Dat roept veel vragen op. Hoe bereikbaar bent u voor uw klanten, leveranciers en medewerkers? Gaat iedereen mee naar de nieuwe locatie? Welk talent is in de omgeving beschikbaar? Welke infrastructuur voor dataverbindingen en internet access zijn er beschikbaar? Hoe veilig is de omgeving? Is er een sportschool in de buurt? Een koffieshop? Een bar voor na het werk? En uiteraard: wat zijn de kosten?

Er zijn nog talloze andere onderwerpen die meespelen in uw locatiekeuze. Wij kennen de markt, bereiden de zoektocht samen met u voor, helpen bij de voorselectie en zorgen dat u appels met appels kunt vergelijken.

Van alle voorwaarden krijgt ‘stijl’ misschien wel de minste prioriteit in de meeste eisenpakketten. Niet terecht, denken wij. Want de stijl van uw kantoor heeft grote impact op uw merkimago en employee experience. Uw kantoor kan een fantastisch instrument voor uw branding zijn. Dan is het ook interessant om te weten welke andere business er de omgeving actief is. En mag u de nieuwe huisvesting zonder extra kosten aanpassen op uw brand? Maakt de nieuwe locatie u trots genoeg om foto’s op uw website en social media te posten? Als het antwoord op deze vragen negatief is, dan kunt u waarschijnlijk beter een andere locatie overwegen.

Adres

Zekeringstraat 7B
3e verdieping
1014 BM Amsterdam

Zekeringstraat 7B
3e verdieping
1014 BM Amsterdam

NL
Scroll naar top