Charlie Temple

VAN NELLEWEG 1, ROTTERDAM

Scope

Design & Build

Status

Opgeleverd Q1 2020

Opdrachtgever

Charlie Temple

Metrage

550 m2

Het hoofdkantoor van Charlie Temple is gevestigd in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Dit pand staat niet voor niets op de wereld erfgoed lijst. Het is een prachtig gebouw geheel opgetrokken uit beton, staal en glas, het gebouw zit vol creatieve en ondernemende bedrijven en door de vele evenementen die er gehouden worden is het altijd een feestje om in dit gebouw te zijn. Het is dan ook niet voor niets geweest dat Charlie Temple deze locatie heeft uitgezocht om zich te vestigen.

Grayspace heeft de gehele realisatie van het kantoor in eigen beheer mogen uitvoeren. Met uitzondering van een paar gesloten wanden is de gehele vloer opgedeeld door glazen wanden. Dit zorgt niet alleen voor transparantie maar is natuurlijk ook een duidelijke referentie naar het product van Charlie Temple en het gebouw waarin zij huis houden.

Naast de realisatie van het gehele interieur hebben wij ook zorg gedragen dat alle installaties geoptimaliseerd zijn en aan alle hedendaagse wensen en milieueisen voldoen. Wij hebben dit project turn-key opgeleverd. Zo ontzorgen wij de klant en kunnen wij de kwaliteit waar wij voor staan waarborgen.

Previously Project

Adres

Zekeringstraat 7B
3e verdieping
1014 BM Amsterdam

Zekeringstraat 7B
3e verdieping
1014 BM Amsterdam

NL
Scroll naar top